Täysi ehdokaslista koossa!

Hämeen Vihreiden piirihallitus on kokouksessaan 16.2.2023 nimennyt kolme uutta eduskuntavaaliehdokasta. Piirihallitus nimesi eduskuntavaaliehdokkaikseen:

Sari Susanna Jokisen Riihimäeltä. Jokinen on koulutuspolitiikan erityisasiantuntija, erityisluokanopettaja ja kasvatustieteiden maisteri. Jokinen on myös kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja ja Vihreiden valtuustoryhmän puheenjohtaja. Jokinen on myös varakansanedustaja.

Riitta-Liisa Joutsenlahden Hattulasta. Joutsenlahti on koulutukseltaan musiikin maisteri Sibelius-Akatemiasta.

Timo Laakson Hämeenlinnasta. Laakso on koulutukseltaan psykiatrinen sairaanhoitaja (eläkkeellä).

Ehdokkaiksi on jo aiemmin nimetty insinööri, vesihuollon käyttöpäällikkö Venla Avelin Orimattilasta, ääniteknikko Teppo Halonen Lahdesta, asumisen ohjaaja Satu Heinonen Hämeenlinnasta, puuseppä Kuura Helanen Janakkalasta, insinööri (AMK) Minerva Kastehelmi Lahdesta, ympäristöpolitiikan opiskelija Maija Kranni Forssasta, etsivä nuorisotyöntekijä Teemu Laine Hollolasta, säveltaiteilija Kirsi-Marja “Kikka” Laitinen Lahdesta, kunta- ja alueasioiden suunnittelija Aleksi Mäntylä Lahdesta, kansanedustaja, anestesialääkäri Mirka Soinikoski Hämeenlinnasta ja opiskelija Petra Varjus Janakkalasta.

Ehdolla on yhteensä 14 henkilöä eli Hämeestä on täysi lista.


Posted

in

by

Tags: