Syyskokous ja pikkujoulut 2.12.2023

6.11.2023

Tervetuloa Tarmon majalle lauantaina 2.12.2023!

Sinä Vihdin vihreiden nykyinen, tuleva tai entinen jäsen: olet lämpimästi tervetullut vihreään iltaan Tarmon majalle, Hiidenvedentie 4, 03100 Nummela.

Ensin pidämme sääntömääräisen syyskokouksen klo 16.30 alkaen. Käytännössä kokuksessa päätetään, mitä ja miten Vihreät ensi vuonna Vihdissä tekee ja toimii. Kokouksessa valitaan myös ensi vuoden hallitus, puheenjohtaja ja 4-8 jäsentä. (Säännöt löydät täältä.)Tämä osuus illanvietosta on erityisesti sinulle, joka palat halusta päästä toteuttamaan tai vaikuttaa vihtiläiseen vihreään toimintaan.
Kello 18.00 alkaen siirrymme vapaamuotoisempaan osuuteen. Tämä osuus on erityisesti sinulle, joka haluat tutustua paikallisiin vihreisiin toimijoihin, nauttia hyvästä seurasta ja kiinnostavista keskustelusta. Mahdollisia ovat yllätykselliset ohjelmanumerot!
Pikkujoulut järjestetään nyyttäriperiaatteella, eli seuraa varsinkin Vihdin Vihreiden FB-ryhmää – siellä sovitaan  kuka mitäkin tuo. Jos et ole FB:ssä, voit kysyä asiaa vaikka puheenjohtajalta (erja.vayrynen@vihreät.fi). Omat juomat ok.
Olet lämpimästi tervetullut sekä molempiin tai vain jompaan kumpaan!

Tule mukaan!

Seuraa Vihdin Vihreitä

Arkisto